Kylätiedote 1 / 2024

 KYLÄTIEDOTE 1 / 2024

Hakojärven koulun oppilasmäärä näyttää syksyllä 2025 olevan 23 oppilasta, sisältäen esikoululaiset. Kaupungin rajana säilyttää koulu kylällä on 25 oppilasta. Tästä johtuen kyläyhdistys valmistautuu tulevaan kiinteistömenojen kasvamiseen, joten olemme nostaneet jäsenmaksua viidellä eurolla. Nyt vuosimaksu on siis 20e ja sen voi halutessaan maksaa viideksi vuodeksi. Laskupohja on tiedotteen takana.

Koulun äitienpäiväjuhlaa vietetään Kylätalolla 8.5. 2024 klo 18 alkaen. Juhlaan kutsutaan kaikki vuoden 2023 vauvaperheet saamaan pienen muiston viime vuonna syntyneen uuden perheenjäsenen muistamiseksi.

Avoimet kylät -toimintana järjestämme Hakojärven hölkkä -tapahtuman 8.6. 2024 klo 13-16 välisenä aikana. Silloin voi kiertää Hakojärven ympäri haluamallaan tavalla. Matkan varrella on mehupisteitä ja osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Lähtö Kylätalolta.

Paintball -pelaamisesta kylällä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Miika Kesäniemeen puh. 0400-869571.

Jalkapallokerho heinäkuussa maanantaisin ja perjantaisin klo 13-14 koulun alakentällä.

Matkaparkki jälleen koulun ympäristössä aikavälillä 3.6. – 4.8. Vinkatkaa kiinnostuneille!

Kyläyhdistyksen hallitus ottaa vastaan hyviä ehdotuksia koulukiinteistön käyttämiselle jatkossa mahdollisen koulun lakkauttamisen jälkeen.

               Terveisin Hakojärven kyläyhdistys ry