Kylätiedote 1/2023

Kylätiedote 1/2023 jaetaan hakojärveläisille postilaatikkoon. Sen voi myös lukea täältä.

🌿 Kylätiedotteeseen on koottu kevään ja kesän tulevia tapahtumia, joten luethan sen tarkasti. Toivottavasti sieltä löytyy mielenkiintoista tekemistä jokaiselle!

🌿Kylätiedotteesta löytyy myös maksutiedot kyläyhdistyksen jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksuilla katamme toimintakustannuksia ja jäsenmaksun maksaminen on myös signaali meille, että toimintamme koetaan tärkeäksi. Kiitos kannatuksesta!

KYLÄTIEDOTE 1 /2023
  1. Keskusteluilta uuden rivitalon rakennuttamisesta 26.4.2023 klo 18 Hakojärven koululla.  Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet (tontin myyjät, osakkeen ostajat, vuokralle tulijat)!
  2. Äitienpäiväjuhlaa vietämme Kylätalolla 12.5.2023 klo 18 alkaen. Viime vuonna eli 2022 syntyneitä vauvoja huomioidaan juhlassa. Ilmoittakaa kyläyhdistyksen hallituksen jäsenelle, jos perheeseenne, jotka asuvat nyt Hakojärvellä, on syntynyt vauva 2022 vuoden aikana. Samalla tämä on kutsu teille saapua juhlaan saamaan muistamiset.
  3. Hakojärven Match Show (epäviralliset koiranäyttelyt) järjestetään helatorstaina 18.5.2023. Ilmoittautuminen paikan päällä (Hakojärven koulun alakenttä) klo 11 alkaen. Yleisölle vapaa pääsy. Lisätietoja: hakojarvi.com ja facebookista ”Hakojärven Match Show”.
  4. Avoimet kylät –päivä järjestetään 10.6.2023 Paintball -tapahtuman ja kyläinfon merkeissä.Tapahtuma alkaa klo 12 kylätalon pihalla, jossa pidetään infotuokio kylän aktiviteeteista. Klo 13 aloitetaan Hakojärven Paintball -radalla kaikille avoimet ilmaiset värikuulapelit, jonne järjestetään kyyditys kylätalon pihasta klo 12.45 alkaen.
  5. Matonpesupaikka aukeaa kesäkuun alussa ja hinnat entiset: Jäsenet 8e ja muut 10e. Varaukset Ari Hakola 050-3736954 (myös Kylätalon varaukset).
  6. Jalkapallokerho eskari- ja kouluikäisille 1.7. alkaen klo 13-14 perjantaisin ja maanantaisin heinäkuun ajan.

Toistaiseksi saimme pitää koulun kylällä, joten paineita jäsenmaksun nostamiselle ei ole. Kyläyhdistys pyrkii tavoitteensa mukaisesti viemään kylän yhteisiä asioita eteenpäin. Viime vuonna toteutimme kolme hanketta onnistuneesti. Kuluva vuosi näyttäisi olevan kolmas peräkkäinen muuttovoittovuosi kylällemme.

Ota rohkeasti yhteyttä kyläyhdistyksen hallituksen jäseneen asioiden eteenpäin viemiseksi!

Hallitus 2023: Anttila Pauliina, Haaparanta Juhani, Hakola Ari, Hautalahti Jere, Hiipakka Anne, Hirvelä Marjo, Kahre Helena, Kesäniemi Miika, Kleimola Harri, Lehtomäki Kimmo, Mähönen Jussi ja Rinta-aho Timo.

Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksun 15e voi suorittaa kyläyhdistyksen tileille:
Hakojärven kyläyhdistys ry

OP         FI72 5485 0220 0000 72
OmaSP  FI45 4108 0011 1900 74