Kylätalo

Vuonna 1996 Hakojärven koulurakennuksen kylkeen valmistunut kylätalo mahdollistaa mm. monet liikuntaharrastukset ja juhlat kylällä. Kylätalossa on liikuntasali, jonka mitat ovat 11 m x 20 m. Lattiassa on lentopallo- ja sulkapallokenttien rajat. Lattamateriaali on kimmoisa pulastic. Salissa on lisäksi puolapuut ja köydet. Salin etuosassa on näyttämö.

Näyttämön yläpuolella on kuntosali. Kuntosalin suositeltavat käyttöajat ovat maanantai-, keskiviikko- ja torstai-illat klo 16 alkaen. Iso liikuntasali saattaa olla tuolloin varattuna, mutta kuntosalia voi silti käyttää. Yläkerran toinen huone on kutomahuone, jossa on useita kangaspuita.

Kylätalossa on myös pieni kokoushuone, noin 12 henkilölle, sisältäen keittiövarustuksen. Kylätalossa on valmiina kalustus pöytineen 52 hengelle ja astiastoa noin 80 hengelle.

Kylätalossa voi harrastaa monenlaista; salibandya, voimistelua, ilmalautailua, kuntosalia, lentopalloa, sulkapalloa, sisäcurlingia, juoksuleikkejä, jne. Kylätalossa voi viettää erilaisia juhlia ja pitää kokouksia. Äänentoistolaitteet löytyvät discovaloja myöten.

Vuokrahintoja
– koko kylätalo (juhlat ym.) 100 € / jäsenhinta 80 €
– kahden tunnin salivuoro 10 €
– kuntosali 1 €/kerta tai vuosimaksu 30 € / jäsen 20 € (Maksu eteisen metalliseen postilaatikkoon)

Kylätalon tiedustelut ja varaukset 0503736954

Tällä hetkellä salin vakiovuorot ovat tiistaisin klo 15.30-16.30 ja 18-21 sekä sunnuntaisin klo 16-20.
Lisäksi kuukauden viimeiset keskiviikot klo 17-19 ovat varattuja vakioaikoja.